Жозе Моуриньо към играчите: Ако не сте готови да умрете за отбора, тогава...


Жозе Моуриньо към играчите: Ако не сте готови да умрете за отбора, тогава...
Снимка: Getty Images/Guliver

1988 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отправи индиректна закана към играчите, които не са готови да дадат всичко от себе си за "червените дяволи".

"Има разлика между играчите, които са готови да дадат всичко от себе си, и тези, на които малко болка им пречи", каза Моуриньо пред Sky Sports.

"Великите футболни хора - великите спортисти, винаги играят, дори да не са на 100 процента. За отбора трябва да си готов на абсолютно всичко. Със сигурност, ако видя някои от величията, които са играли за този клуб, ще ми кажат, че е имало много случаи, в които са играли до последно, въпреки че са изпитвали сериозни болки.

И това важи не само за играчите, но и за хората около тях. Ще трябва да мине време, за да се настроят всички ментално на това ниво, но с играчи като Фил Джоунс, Майкъл Карик и Уейн Рууни, тази мисия е възможна", каза Моуриньо.

"Много съм щастлив за играчите, които бяха готови на всичко, за да помогнат на отбора. Особено Фил Джоунс, който не беше играл дълго време, но изкара 90 минути. Ашли Йънг пък изобщо не игра на своята позиция, но  нямаше проблем с това. Пол Погба също - много съм доволен от тях", допълни Специалния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички