"Погба е единственият играч от световна класа в Юнайтед"


"Погба е единственият играч от световна класа в Юнайтед"
Снимка: Getty Images/Guliver

2320 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед - Луи Саха, отправи суперлативи към ексцентричния полузащитник на "червените дяволи" Пол Погба. Привържениците, както и всички свързани с клуба, са на противоположни мнения относно световния шампион с Франция, заради откритото му желание да се присъедини към Реал Мадрид. Желание, което по всичко изглежда, няма да бъде осъществено това лято.

"Той (Погба) има потенциал да бъде един от най-добрите, потенциал да спечели "Златната топка". Без да се отнасям неуважително към другите играчи на Юнайтед, но Погба спокойно може да заяви, че е единственият в клуба, който е играч от световна класа. Погба винаги е критикуван най-много. Той дава най-доброто от себе си, но понякога просто няма кой да му помогне" - сподели Луи Саха.

Междувременно, стана ясно, че четвърти играч на Манчестър Юнайтед ще се състезава за тим от Серия А. След Ромелу Лукаку, Алексис Санчес (под наем в Интер) и Крис Смолинг (под наем в Рома), Матео Дармиан премина за постоянно в отбора на Парма. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички