Почетино: Усещането ми за сезона е най-лошото, откакто съм в Тотнъм


Почетино: Усещането ми за сезона е най-лошото, откакто съм в Тотнъм
Снимка: Gulliver/GettyImages

933 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, е усещането му за предстоящия сезон е най-лошото, откакто е поел "шпорите", въпреки че лондончани направиха най-добрия си старт в историята на Висшата лига, като спечели седем от първите си девет мача в първенството.

В края на миналата седмица бе потвърдено, че преместване на отбора на новия стадион се отлага за следващата година, въпреки че първоначално бе обещано, че те ще проведат целия сезон на новото съоръжение. "Шпорите" се представят колебливо и в Шампионска лига, където взеха само една точка от първите си три мача и имат малки шансове да продължат към осминафиналите.

"Клубът не е изцяло концентриран върху печеленето на трофеи. Хабим много енергия за други неща. Искаме да печелим мачове, но не трябва това да е приоритетът. Приоритетът трябва да е да печелим титли", коментира Почетино преди днешното дерби с Манчестър Сити.

ПОЧЕТИНО ПОЖЕЛА АНГЛИЙСКИ НАЦИОНАЛ В ТОТНЪМ

"През този сезон усещането ми е най-лошо. Не знам защо, трудно е да го обясня, защото много неща се случиха, разочаровани сме, че все още чакаме новия стадион, а вече трябваше да сме там. В предсезонната подготовка усещането ми за предстоящия сезон беше по-добро, но сега не е", допълни аржентинският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички