Тотнъм продължава без победа след зрелище в Айндховен


Тотнъм продължава без победа след зрелище в Айндховен
Снимка: Getty Images/Gulliver

1095 0

Отборите на Тотнъм и ПСВ за вършиха при резултат ... в Айндховен в третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Лосано и Лукаш се разписаха през първата част за 1:1, а през втората част Кейн изведе "шпорите" за 2:1, а Де Йонг изравни. Уго Лорис пък остави отбора си с 10 души, след като бе изгонен 10 минути преди края. Английският тим продължава без победа в групата си, като това бе първа точка за отбора.

Тотнъм държеше топката през първата част, но бързите атаки на холандския тим създаваха сериозни главоболия на "шпорите". Още в 4' отборът на Почетино имаше добър шанс пред себе си. Мин Сон се включи добре в наказателното поле и овладя убийствен пас, преди да шутира към вратата, но ударът му беше блокиран от защитник. След това продължиха добрите възможности, като Хари Кейн не успя да се възползва от тях, а в 18' нацели и напречната греда.

Последваха и силни минути за холандците. В 21' Перейро изпълни свободен удар от обещаваща позиция, но опитът му прелетя на сантиметри встрани от дясната греда. В 30' Лосано се възползва от груба грешка на гостите и от близко разстояние се разписа за 1:0.

5 минути след това гол на Санчес не бе зачетен, но решението за засада на страничния остана загадка, тъй като на повторенията се видя, че засада не е имало. Въпреки това Топтнъм вдигна още оборотите и в 39' Лукаш се възползва от подаване на Трипър и изравни. В 45' перейро също нацели напречната греда за домакините.

През второто полувреме доминацията на Тотнъм се позасили. Така, в 55' Хари Кейн засече перфектно центриране на Ерикесен и сътвори пълен обрат. В 66' Хари Кейн засече центриране и да отиграе към средата на целта, но вратарят го отказа с отличен рефлекс. Ламела нацели също напречната греда за англичанире в 73'. Десет минути преди края вратарят Уго Лорис бе изгонен с директен червен картон заради грубо влизане. Влезлият Ворм пък трябваше веднага да спасява опасен пряк свободен удар, с който обаче се справи. Домакините се мотивириха още повече от численото си превъзходство и в 87' Розарио стреля, а топката се отби в Де Йонг, който отбеляза за 2:2. 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички