Падна важно препятствие между Магуайър и Юнайтед


Падна важно препятствие между Магуайър и Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

6923 0

Манчестър Юнайтед е спряганият нов отбор за защитника на Лестър Хари Магуайър. От "лисиците" искат космическа сума за своя бранител, но "червените дяволи" са готови да я заплатят. Един от проблемите обаче бе интересът към защитника и от страна на градския съперник - Манчестър Сити. Твърдеше се, че в лицето на английския национал виждат заместник на Венсан Компани.

На "Олд Трафорд" могат да си отдъхнат, тъй като, явно "гражданите" са се отказали от намерението да привличат нови защитници през този трансферен прозорец. Това призна мениджърът на "небесносините" Хосеп Гуардиола, заявявайки, че има трима страхотни играчи за тази позиция, а освен това и Фернандиньо може да бъде използван там. Припомняме, че до този момент Сити са необичайно тихи на пазара със само една главна придобивка - Родри от Атлетико Мадрид.

Доколкото Манчестър Юнайтед - наскоро дори беше излязла информация, че "червените дяволи" вече са се договорили с Лестър за трансфера на Магуайър, като сумата, около която се спекулираше, би подобрила рекорда на Върджил Ван Дайк от Ливърпул. Все още няма нищо официално, но, вече, с оглед и отказа на Сити, вероятно скоро ще станем свидетели на дългоочакваната сделка. А за коя звезда на пряк конкурент "червените дяволи" вече са предложили 62 милиона евро - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички