ПСЖ поиска втория капитан на Ливърпул


ПСЖ поиска втория капитан на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

5526 0

Френският хегемон ПСЖ ще направи рязка промяна в трансферната си политика, след главоболията, които си създаде с Комисията за финансов надзор към УЕФА. Както е известно, парижани бяха обвинени в нарушаване на финансовия феърплей, но в крайна сметка бяха оправдани. Въпреки това политиката, според "Ле Паризиен", ще се промени - първо ще се продават ненужни играчи, а чак след това ще се привличат играчи, но за далеч по-ниски суми.

Това е една от причините за интереса на шампиона в Лига 1 към Джеймс Милнър. Договорът на втория капитан на Ливърпул изтича след финала в Шампионска лига, като до момента няма информация, че двете страни преговарят за ново предложение. В ПСЖ искат да вземат опитни играчи, тъй като са убедени, че именно липсата на опит в Европа е причината за слабите изяви на тима в най-комерсиалния клубен турнир.

Подобен трансфер обаче изглежда малко вероятен. Практиката на големите отбори в Англия е да предлагат договори за по една година на своите застаряващи тартори, като подобен е случаят с Милнър и се очаква той да остане на "Анфийлд" за още един сезон.

ПСЖ ще преследва и други трансферни цели, като сред предпочитаните халфове са Андер Ерера, за когото се смята, че вече има договорка с отбора, и Алан от Наполи. Междувременно обаче от клуба разкриха, че не е изключена продажба на Неймар или Килиан Мбапе (подробности в този материал на SportLive.bg).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички