Откровен Еден Азар разкри какви са опциите за неговото бъдеще


Откровен Еден Азар разкри какви са опциите за неговото бъдеще
Снимка: Getty Images/Guliver

2092 0

Звездата на Челси Еден Азар говори откровено за слуховете за негов трансфер и посочи какви за възможностите за негов трансфер. Той заяви, че ако някога реши да се върне в Лига 1, то ще бъде в тима на Лил, но не и в Пари Сен Жермен, въпреки че е имало такава опция. 

"В миналото имаше контакти с ПСЖ, но не се поддадох на изкушението. Ако някога се върна във френския шампионат, то ще бъде в отбора на Лил. В момента обаче няма никакви шансове да се върна в Лига 1", категоричен бе белгиецът. Той е юноша на Лил, а за първия отбор записа близо 200 мача в различните турнири, преди да бъде трансфериран в Челси през 2012 г.

"Както вече съм казвал, сега съм играч на Челси. Контрактът ми е до края на следващия сезон. Напускане на Челси през зимата е невъзможно, тъй като уважавам клуба и запалянковците. Възможно е да премина в друг клуб следващото лято, но има и вероятност да остана в Челси до края на кариерата ми", обяви Азар.

Не е тайна, че белгиецът е една от големите трансферни цели на Реал Мадрид, като и самият играч не крие желанието си да играе там. Флорентино Перес дори е готов да жертва един от най-важните си футболисти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички