От Арсенал са провалили сигурен трансфер на защитник


От Арсенал са провалили сигурен трансфер на защитник
Снимка: Getty Images/Guliver

2061 0

На път е да пропадне считан за сигурен трансфер в Арсенал. Преминаването на централния защитник на Фламенго Пабло Мари в лондончани може и да не се състои, съобщи Daily Mail.

В събота испанският футболист премина медицински изследвания в Лондон и дори получи поздравления от своите приятели във връзка със смяната на клубната принадлежност. Техническият директор на "артилеристите" Еду се бе договорил с колегите си от бразилския клуб за това Мари да играе под наем на "Емирейтс" и след края на сезона правата му да бъдат закупени за 7.5 млн. паунда. В заключителния етап от преговорите обаче са настъпили усложнения.

Според бразилския тим вината е в Арсенал. "Бяхме се разбрали за една цена, но после от Арсенал промениха условията. А Фламенго е сериозен клуб", обоснова се шефът на шампиона в Копа Либертадорес. Силно разочарован, 26-годишният Пабло Мари се е върнал в Рио де Жанейро. Арсенал и Фламенго не са прекратили съвсем преговорите, но в настоящия момент сделката изглежда малко вероятна и лондончани търсят други варианти. Мари премина във Фламенго през юли 2019 г. и бе с ключова роля за завоюването на титлите във вътрешното първенство и Копа Либертадорес. А кой друг защитник искат на "Емирейтс" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички