Бейерин: Арсенал може да постигне велики неща с Артета


Бейерин: Арсенал може да постигне велики неща с Артета
Снимка: Getty Images/Guliver

1782 0

Защитникът на Арсенал Ектор Бейерин смята, че „артилеристите“ могат да се върнат към спечелването на трофеи от ръководството на новия наставник на тима Микел Артета. В утрешния ден „топчиите“ излизат срещу Борнемут в мач от 4-тия кръг на ФА Къп, като испанският бранител се надява, че тимът отново ще спечели най-стария клубен трофей във футбола.

Бейерин смята, че отборът играе по-динамичен футбол под ръководството на Артета и скоро време това ще започне да дава резултат. „Колкото повече мачове играем, толкова повече се подобряваме и толкова повече младите играчи в тима трупат ценен опит. И сега, с Микел Артета като треньор, всеки нов мач е възможност да се научим и да се адаптираме към този нов стил на игра. Така че ако преминем към следващия кръг, това не само ни приближава до трофея, но ни прави и по-добри играчи“ заяви испанският бранител.

Ектор Бейерин е печелил ФА Къп два пъти в своята кариера под ръководството на Арсен Венгер и се надява да добави още един трофей на сметката си. А ето кой футболист ще стане съотборник на Бейерин в близко бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички