Ориги сподели какво го е накарало да остане в Ливърпул

Дивок Ориги започва да заема все по-важна роля в отбора на Ливърпул. Сякаш мечтата му започна да се осъществява през миналия сезон, когато имаше някои запомнящи се представяния, донесли на тима важни точки и успехи. Най-впечатляващото, без съмнение, бе срещу Барселона, когато каталунците бяха безапелационно разгромени с 4:0, а "червеният" нападател реализира две попадения.

Всичко това явно е оказало голямо влияние върху 24-годишния играч и Ливърпул, защото двете страни подновиха изтичащия следващото лято договор, а срокът, въпреки че остана неупоменат, е значителен. Самият Ориги признава какво точно го е накарало да поднови контракта си и кое е на-важното за него и клуба в момента.

Клоп обяви колко време ще отсъства Алисон

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че титулярният вратар на тима Алисон Бекер ще бъде извън терените през следващите няколко седмици зар...

"Имаше момент, в който трябваше да седнем на масата за преговори. Аз и клубът. Да видим какво мислим за бъдещето ми. В този момент сезонът бе натоварен и исках да остана концентриран, поради което оставих мои представители да водят тези разговори. Накрая обаче решението бе ясно. Всичко се дължи на инстинкта ми, който ми каза да остана. Най-важното за мен е, че чувствам, че сме изключително талантлив състав и позитивната енергия се усеща навсякъде" - сподели футболистът на европейския клубен шампион.

Дивок Ориги започна като титуляр в първия мач от сезона във Висшата лига, като дори съумя да се разпише при разгрома с 4:1 над Норич. Любопитно е да разберем каква би била неговата роля, след като се завърне Садио Мане в състава. А какъв сезон се очертава пред Ливърпул - вижте нашата позиция в този материал.

Още по темата

Please select answer!