Очаквано: Ливърпул предлага нов договор на талисмана си от този сезон


Очаквано: Ливърпул предлага нов договор на талисмана си от този сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2751 0

През този сезон нападателят на Ливърпул Дивок Ориги има по-малко от 500 минути игра за тима от "Анфийлд". Той обаче се включи отлично в някои от мачовете на мърсисайдци и донесе много усмивки на "червените" фенове.

Още в края на миналата година се заговори за нов договор за играча. Запалянковците на тима призоваха за такъв, след като белгийският нападател донесе победата на тима си в последната минута в градското дерби срещу Евертън. Последва и срещата с Нюкасъл в 37-я кръг на Премиърлийг, когато таранът бе точен в заключителните минути на срещата, за да донесе успеха с 2:3 на "Сейнт Джеймсис Парк". Във вторник той трябваше да стартира срещу Барселона и оправда доверието на Юрген Клоп, като заби два гола във вратата на испанския шампион за победата с 4:0 и класирането на Ливърпул за финала в Шампионска лига.

Медиите в Англия вярват, че след тези си действия, белгийският национал си е заслужил нов договор на "Анфийлд". Клоп е изключително доволен от факта, че Ориги играе отлично на всички позиции в атака и за това иска играчът да остане още в тима му. Очаква се след края на сезона играч и отбор да седнат на масата за преговори и да се стигне до ново споразумение. Настоящият контракт на Ориги е до края на следващия сезон.

КАКЪВ ВЪПРОС ЗАДАДЕ САЛАХ НА МИЛНЪР СЛЕД ПОБЕДАТА НАД БАРСЕЛОНА? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички