Обрат на "Стамфорд Бридж": Челси промени решението си за Кепа


Обрат на "Стамфорд Бридж": Челси промени решението си за Кепа
Снимка: Getty Images/Guliver

2412 0

Челси глоби вратаря Кепа Арисабалага, който отказа да бъде сменен от мениджъра по време на финалния мач за Купата на Лигата в Англия, пише "Sky Sports". Мениджърът на Челси Маурицио Сари опита да смени младия вратар, преди да започне изпълнението на дузпи, което определи носителя на купата. Арисабалага отказа да напусне терена, което предизвика много коментари от фенове и специалисти след мача.

Челси загубиха финала от Манчестър Сити с 4-3 след изпълнението на дузпите. След мача Сари се опита да замаже скандала и каза, че е помислил, че Арисабалага е контузен. Вратарят се извини на мениджъра си, съотборниците и феновете. Челси обяви на официалния си сайт в интернет, че Кепа Арисабалага е глобен с една седмична заплата.

Младият играч стана най-скъпия вратар в света, след като премина в Челси от Атлетик (Билбао) за 80 милиона евро. Следващият мач на Челси е важен за шансовете им да си осигурят участие в Шампионската лига догодина. "Сините" ще играят лондонско дерби с Тотнъм в сряда на стадион "Стамфорд Бридж".

Междувременно Франки Лампард призна за тайни съобщения със Стивън Джерард (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички