Франк Лампард разкри за тайните си съобщения със Стивън Джерард


Франк Лампард разкри за тайните си съобщения със Стивън Джерард
Снимка: Getty Images/Guliver

2382 0

Легендите на английския футбол Франк Лампард и Стивън Джерард вече не са съперници на терена, но скоро може да се окажат такива край тъч линията. И двамата в момента си пробиват път в мениджърската професия и никой не се съмнява, че ги очаква бляскаво бъдеще в професията.

Бившият капитан на Челси води в момента Дарби Каунти в Чемпиъншип, а легендата на Ливърпул работи като мениджър в шотландския Рейнджърс. Лампард разкри за "тайни съобщения", които двамата с Джерард си пращат.

"Миналата година гледахме заедно финала в Шампионска лига. Спомням си, че беше малко преди той да приеме поста в Рейнджърс. Тогава се заговорихме и стана ясно, че и двамата искаме да се развиваме като мениджъри. 

ДЖЕРАРД НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ ЛИВЪРПУЛ... ВСЕ ОЩЕ

Радвам се за него. Нещата му се получават и е в един наистина голям отбор. Смятам, че той се справя отлично, защото няма лесна работа. Убеден съм, че личността му и опита му ще му помогнат да се развие много в тази професия. 

Разбира се, че поддържаме контакт постоянно. Всеки път, когато той направи добър мач, му изпращам съобщение да го поздравя", споделя Лампард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички