ОФИЦИАЛНО: Алисон бе представен като играч на Ливърпул


ОФИЦИАЛНО: Алисон бе представен като играч на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1750 0

Ливърпул представи най-новата си придобивка в клуба, а именно дългоочаквания трансфер на бившия вратар на Рома и бразилски национал Алисон Бекер. Стражът подписа с мърсисайдци, като описа случилото се с думите "мечтата стана реалност".

Вратарят премина медицински прегледи в четвъртък, а след това бе представен и официално с екипа на "червените".

"Наистина съм щастлив да бъда в този клуб - мечта, която се превърна в реалност. Това е огромна стъпка за мен да бъда част от този отбор и това семейство", сподели развълнувания Бекер. "Може да бъдете сигурни, че ще дам най-доброто от себе си", завърши той.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп също сподели своите впечатления относно новопостъпилия играч в отбора. Той заяви ясно, че няма никакво значение за каква сума е бил привлечен самия футболист, като уточни, че в днешно време това е трансферния пазар и е напълно нормално да се заплати подобна цена за вратар от най-високо ниво.

След като бе завършен трансфера на Алисон, футболистът се превърна в най-скъпия вратар в историята на футбола, като цената, за която бе привлечен бившия страж на "вълците" е на стойност 66,8 млн. паунда.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички