Нова разгромна загуба за Тотнъм и кошмарна контузия за ключов титуляр


Нова разгромна загуба за Тотнъм и кошмарна контузия за ключов титуляр
Снимка: Getty Images/Guliver

1927 0

Финалистът в Шампионска лига Тотнъм задълбочи още повече кризата, в която е изпаднал. След като по-рано през седмицата "шпорите" претърпяха кошмарна загуба срещу Байерн, сега хората на Маурисио Почетино допуснаха ново тежко поражение. Лондонският гранд загуби с 0:3 като гост на Брайтън в мач от осмия кръг на Висшата лига.

Двубоят започна по най-лошия начин за "белите", които изостанаха в резултата още в 3-ата минута след попадение на Неал Мопе. До гола се стигна след грешка на Юго Лорис, който не успя да улови центриране. По-лошата новина за гостите дойде след приземяването на Лорис на земята, от което вратарят си счупи ръката и бе принудително заменен (видео и подробности вижте тук).

До края на полувремето Брайтън стигна и до второ попадение, с което тотално срина своя съперник. В голмайстор се превърна Арън Конъли, който оформи и крайното 3:0 през второто полувреме със своя втори гол в мача. Така Тотнъм допусна трета загуба от началото на сезона, докато Брайтън се завърна на победния път, след като в последните си шест мача не познаваше успеха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички