Бербатов за Почетино: Приказките за Реал Мадрид му пречат да работи


Бербатов за Почетино: Приказките за Реал Мадрид му пречат да работи
Снимка: Getty Images/Guliver

2914 0

Спекулациите с бъдещето на Маурисио Почетино и постът му в Тотнъм продължават с пълна сила. "Шпорите" се представят колебливо от началото на сезона, което води и до коментари относно уволнението му от лондонския тим.

През последните месеци в Испания усилено се пише, че специалистът ще поеме Реал Мадрид, ако Зинедин Зидан бъде уволнен. Коментар по темата даде и легендата на родния футбол Димитър Бербатов, който прекара част от кариерата си в Тотнъм.

"Надявам се, че не се е "наситил" на Тотнъм. Той е в тима вече почти шест години и един от най-дълго служещите треньори в Англия. Знам, че когато натрупаш няколко поредни незадоволителни резултати, започваш да си мислиш разни неща. Започваш да се чудиш дали още можеш да мотивираш играчите си.

Защо да иска да си ходи? За мен той е на правилното място и с правилния отбор. Той знае какво да прави, но разбира се, че решението си е само негово. Постоянните писания за Реал Мадрид обаче влияят на него и хората около него", коментира Бербатов пред "betfair".

А защо бившият президент на Динамо (Загреб) Здравко Мамич обяви боса на Тотнъм Даниел Леви за "скъперник", ще разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички