Мърсисайдци едва ли ще са доволни: Ван Дайк с изненадващ вот в анкетата за играч на сезона


Мърсисайдци едва ли ще са доволни: Ван Дайк с изненадващ вот в анкетата за играч на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

2274 0

Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк разкри за кого е дал своя вот в анкетата за играч на сезона във Висшата лига. Холандецът, който е считан за един от големите фаворити за наградата през кампанията, е гласувал за бившия играч на Ливърпул и настоящ на Манчестър Сити Рахим Стърлинг.

"Гласувах за Стърлинг. Направих това, което смятам за правилно, и мисля, че той го заслужава. Направи фантастичен сезон. Можех да гласувам за Бернардо Силва, както и за още няколко играчи на Сити. Но просто съм честен. Смятам, че много се е подобрил като играч", сподели ван Дайк.

"Ще видим дали ще спечели наградата. Разбира се, че ако я спечелиш, ще си горд. Такъв трябва да бъдеш. Но цялата усърдна работа на тренировките е обща заслуга", добави още той. Вотът на холандеца едва ли ще се понрави на "червените" привърженици, които изпитват неприязън към бившия си любимец, който напусна "Анфийлд" преди няколко сезона.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви преди мача с Порто в Шампионска лига, че изживява своите най-добри дни като треньор (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички