Моуриньо взел много по-малко от обявеното при уволението си от Юнайтед

Изминаха няколко седмици от както Манчестър Юнайтед уволни Жозе Моуриньо. Португалецът "изведе" 20-кратните шампиони до най-слабия старт в историята на тима и това доведе до раздялата между двете страни, а на поста мениджър бе поставена клубната легенда Оле Гунар Солскяер.

Още след уволнението на Специалния, на Острова заговориха за компенсацията, която той ще получи. Медиите в Англия пишеха за сума в размер на 24 милиона паунда, която ще постъпи в банковата сметка на Моу, но това далеч не е реалната сума.

Солскяер обяви какво е нужно, за да остане в Юнайтед за постоянно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри от какво ще зависи да получи поста за постоянно. Норвежецът стана временен треньор на т...

"Daily Mail" обаче пише, че Жозе Моуриньо е прибрал далеч "по-скромната" сума от 15 милиона при тръгването си "Олд Трафорд".

КАКА: В РЕАЛ ИМАХ ДВА ПРОБЛЕМА - КОНТУЗИИТЕ И МОУРИНЬО

"Манчестър Юнайтед уволнява Жозе Моуриньо и моментално му плаща 15 милиона паунда. Той вече е свободен да води друг отбор, след като взаимоотношенията му с клуба са изцяло приключени. Близък човек до Моуриньо споделя, че той не търси нищо повече от Юнайтед и вече всичко е уредено", се казва в статията на ежедневника.

Още по темата

Please select answer!