Моуриньо вече набеляза първата си трансферна цел в Тотнъм


Моуриньо вече набеляза първата си трансферна цел в Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

6446 0

Жозе Моуриньо може и да е мениджър на Тотнъм от едва два дни, но вече започна да показва бъдещите си планове за промяна в клуба. Португалецът ще иска да привлече сънародника си Бруно Фернандеш, който бе обект на интерес от страна на Спърс още през лятото.

Фернандеш направи много силна кампания с екипа на Спортинг Лисабон в края на миналия сезон, като предизвика интереса на няколко от европейските грандове. 25-годишният полузащитник започна добре и настоящата кампания, като се превърна и в твърд титуляр в португалския национален отбор. Фернандеш вече има 9 гола и 6 асистенции за Спортинг и Португалия през сезона, а Моуриньо ще се опита да направи сънародника си част от новия облик на Тотнъм. Има обаче две много сериозни пречки пред подписа на португалския халф със „шпорите“ – тимът ще трябва да се пребори с конкуренцията на Манчестър Юнайтед и други отбори, които желаят Фернандеш, а отделно Тотнъм ще трябва да плати около 63 милиона паунда за услугите му.

За момента „шпорите“ заемат 14-тото място във Висшата лига. Жозе Моуриньо ще дебютира като мениджър на Тотнъм в събота в лондонско дерби срещу Уест Хям. Вижте какво е направил Специалния при назначението си в Спърс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички