Вижте най-новата оферта, която Тотнъм получи за Кристиан Ериксен


Вижте най-новата оферта, която Тотнъм получи за Кристиан Ериксен
Снимка: Guliver/GettyImages

4195 0

Отборът на Интер е твърде решен да доведе на „Джузепе Меаца“ халфа на Тотнъм Кристиан Ериксен. Спортният директор на тима Пиеро Аусилио потвърди, че отборът е отправил по-сериозна оферта за услугите на датчанина, след като първата е била отказана от страна на „шпорите“.

Аусилио потвърди пред „Скай Спорт Италия“, че Интер са сигурни, че ще докарат Ериксен в тима, въпреки интереса на много други отбори към него. „Направихме официално предложение към Тотнъм за подписа на Кристиан Ериксен и сега чакаме отговор. Много клубове се интересуват от него, но ние сме сигурни, че ще вземем топ футболист като Ериксен. Като топ играч, той предизвиква интереса на някои от най-силните отбори в Европа. Договорът му изтича през юни и правим всичко възможно да го вземем в редиците си.“

„Но пак казвам, говорил за страхотен футболист и ситуации, подобна на сегашната са нормални за клубовете, които го желаят. Ще направим всичко възможно“ каза спортният директор на „нерадзурите“. 27-годишният футболист иска да напусне Тотнъм още от миналото лято, като не играе с желание както под ръководството на Маурисио Почетино, така и под това на Жозе Моуриньо. А ето кой съотборник на Ериксен влезе в пререкание със Специалния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички