Моуриньо пак "хапе" играчите си: Който изпитва напрежение, да си стои вкъщи


Моуриньо пак "хапе" играчите си: Който изпитва напрежение, да си стои вкъщи
Снимка: Getty Images/Guliver

1503 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви на пресконференцията преди двубоя с Йънг Бойс тази вечер, че играчите му трябва да си останат по домовете, ако не могат да се справят с напрежението. Английският тим ще си осигури класиране в елиминационната фаза на най-престижния европейски клубен турнир при успех над швейцарците и загуба на Валенсия от Ювентус в другия мач от групата.

"Ако усещаме напрежение, по-добре да си останем вкъщи – и когато казвам "вкъщи“, нямам предвид на стадиона, а у дома, пред телевизора, заяви в типичния си стил португалецът. - Ако се усеща напрежение у дома, когато имаме привържениците за подкрепа… Стига, никога не съм усещал напрежение на домакински мач", добави той.

ЖОЗЕ МОУРИНЬО ОБВИНИ ЗВЕЗДИ НА ЮНАЙТЕД В ЛИПСА НА ХАРАКТЕР

Треньорът се надява тимът му да започне ударно срещата, след като "червените дяволи“ записаха разочароващо равенство на "Олд Трафорд“ срещу Кристъл Палас в изминалия кръг на Висшата лига. "Искам да започнем силно, да притиснем съперника и да отбележим ранно попадение, за да се успокоим“, сподели Моуриньо.

Наставникът на Юнайтед разкри, че Виктор Линдельоф ще бъде извън състава за известно време поради контузия. "Линдельоф ще премине скенер днес, но според предварителните прогнози той страда от мускулен проблем, а тези травми отнемат време за пълно възстановяване. Ако той бъде готов за сгъстения цикъл от мачове през декември, когато имаме нужда от всеки играч заради натоварения график – ако той бъде на линия преди мача с Нюкасъл на 2 януари, това ще бъде добре за нас“, завърши Моуриньо. Двубоят на Юнайтед срещу Йънг Бойс на "Олд Трафорд“ започва в 22:00 часа. Вижте тук къде можете да го гледате.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички