В Евертън са сигурни, че ще си върнат Рууни


В Евертън са сигурни, че ще си върнат Рууни
Снимка: Getty Images/Guliver

1702 0

В Евертън са сигурни, че Уейн Рууни ще се завърне на "Гудисън Парк" и отново ще играе за тима. Нападателят се намира в не особено изгодна позиция, тъй като след пристигането на Жозе Моуриньо, той загуби титулярното си място и по-често бе на пейката. 

Бъдещето му изглежда повече от ясно и той със сигурност ще напусне клуба, въпреки че преди време Рууни бе обявил, че не би играл в друг отбор от Висшата лига, ако си тръгне от "Олд Трафорд". Евертън в момента прави доста добра селекция и хвърли 80 милиона паунда за нови попълнения.

Освен това наскоро излезе информация, че Юнайтед се е договорил за трансфер с полузащитника на Реал Мадрид Хамес Родригес. Прехвърлянето трябва да се случи това лято. Английският гранд е готов да изпълни всички условия на Реал, но има някои въпроси със спонсора на Хамес - компанията "Adidas". Мениджърите на известната марка спортни стоки искат Родригес да получи в Манчестър Юнайтед номер 10, който принадлежи именно на Уейн Рууни.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички