Моуриньо: Уверен съм, че ще влезем в топ 4


Моуриньо: Уверен съм, че ще влезем в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1340 0

 

“Разликата е голяма, но до края на декември има осем кръга. Говорим за 24 точки, които всеки отбор може да спечели. Вярвам, че ще сме в топ 4. Просто сега е моментът да трупаме точки, за да се изкачим до мястото, което искаме”
 “Антони Марсиал, Антонио Валенсия, Маруан Фелаини, Маркъс Рашфорд и Ромелу Лукаку, които имаха някакви оплаквания, са готови да играят в събота. Същото с известна доза риск бих казал и за Пол Погба”

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не смята, че неговият отбор е извън битката за топ 4 във Висшата лига. "Червените дяволи" се намират на незавидното осмо място в първенството след лош старт на кампанията, но португалският специалист е на мнение, че нищо не е изгубено.

"Разликата е голяма, но до края на декември има осем кръга. Говорим за 24 точки, които всеки отбор може да спечели. Вярвам, че ще сме в топ 4. Просто сега е моментът да трупаме точки, за да се изкачим до мястото, което искаме", сподели бившият мениджър на Реал Мадрид.

"Червените" посрещат в събота на "Олд Трафорд" състава на Уест Хям в мач от 13-я кръг на Премиър Лийг. Ето какво сподели Моу преди мача относно кадровите проблеми в тима: "Антони Марсиал, Антонио Валенсия, Маруан Фелаини, Маркъс Рашфорд и Ромелу Лукаку, които имаха някакви оплаквания, са готови да играят в събота. Същото с известна доза риск бих казал и за Пол Погба."

Междувременно стана ясно, че тимът на Челси подготвя 90 млн. долара, с които ще се опита да отмъкне една от трансферните цели на Манчестър Юнайтед през зимния трансферен прозорец. Повече подробности може да откриете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички