Мората: Няма за какво да съжалявам, едва ли ще се върна в Реал


Мората: Няма за какво да съжалявам, едва ли ще се върна в Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

1554 0

"В момента мисля само за Челси и нямам търпение да облека фланелката на този клуб", обяви испанският национал Алваро Мората. Лондончани снощи потвърдиха на сайта си, че са постигнали споразумение с Реал Мадрид за нападателя.

"Много съм щастлив, че в четвъртък ще стана играч на Челси, клуб, който винаги ме е наблюдавал. За нищо не съжалявам, тъй като спечелих четири титли с Реал, но сега мисля само за това как ще облека фланелката на Челси. Винаги ще подкрепям Реал, освен ако не се изправят срещу Челси. Да се върна за трети път? Едва ли. Сега не мисля за това. Благодарих на Зинедин Зидан и му пожелах много успехи. Радвам се, че последният път, когато облякох бялата фланелка, беше на “Сибелес”. Оставям много приятели в отбора и ще продължа да поддържам връзка с тях”", каза Мората.

За първи път той напусна испанския гранд през 2014 г. и премина в Ювентус, но след силни изяви в състава на "старата госпожа" Реал си го върна. В последните месеци Мората настояваше да бъде продаден, тъй като в Реал не получава достатъчно игрово време, а иска да бъде в максимално добра форма за Световното първенство догодина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички