Милан връща талант, от който Ювентус се отказа през лятото


Милан връща талант, от който Ювентус се отказа през лятото
Снимка: Gulliver/GettyImages

3070 0

Милан ще се опитат да привлекат нападателя на Евертън Мойс Кийн през зимния трансферен прозорец, след като младият италианец започна по слаб начин първия си сезон в Премиър лийг. Според информации агентът на играча Мино Райола е недоволен от това, че 19-годишният италианец получава изключително малко шансове за изява и вече се е свързал с „росонерите“ за потенциален трансфер през януари.

18-кратните шампиони на Италия вече опитаха да купят Кийн през лятото, но без успех. Сега обаче малкото минути, които футболистът е изиграл в Евертън могат да доведат до успешен трансфер. 19-годишният играч пропусна победата на „карамелите“ с 2:1 в мача срещу Саутхемптън, тъй като закъсня за среща на клуба. Това създава допълнително напрежение между италианцът и английския тим. Кийн не е успял нито да се разпише, нито да асистира за някое попадение в първите си 11 срещи с екипа на Евертън.

От друга страна, Милан се надяват бившият нападател на Ювентус да им помогне да решат проблемите си в атака. „Росонерите“ се намират на 14-тото място в подреждането в Серия А след 12 кръга, като са вкарали едва 11 гола от началото на сезона. Милан също така са набелязали още един играч от Висшата лига, вижте за кого става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички