Каква е вероятността Златан Ибрахимович да се завърне в Манчестър Юнайтед?


Каква е вероятността Златан Ибрахимович да се завърне в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

3827 0

Договорът на Златан Ибрахимович с Ел Ей Галакси изтича в края на годината и той става свободен агент, което провокира медиите в Европа го свързват с редица клубове. Според Sky Sports обаче няма вариант нападателят на американския клуб да се завърне в Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец, каквито информации имаше.

Според тях Ибрахимович бе опция за Юнайтед, които се разделиха с Ромелу Лукаку и Алексис Санчес през лятото. Изданието обаче твърди, че 38-годишният нападател няма да се завърне при "червените дяволи" където отбеляза 29 гола за два сезона. През този сезон Ибрахимович се справи страхотно в Мейджър Лийг Сокър, като отбеляза 31 гола и направи осем асистенции в 31 мача за Галакси във всички турнири.

В последните дни все по-усилено се говори, че Ибра може да се завърне в друг свой бивш клуб - Милан. Шведът игра за "росонерите" в периода 2010-2012, като отбеляза 42 гола в 61 мача за отбора. Интерес към Ибрахимович проявява и австралийският Пърт Глори, но за момента изглежда по-вероятно опитният нападател отново да заиграе в Европа.

А кой друг екзотичен клуб пожела нападателя вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички