Микел Артета посочи причините за поражението на Арсенал от Челси


Микел Артета посочи причините за поражението на Арсенал от Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2562 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета обяви какви са според него причините, довели до загубата от Челси в снощното дерби. "Топчиите" водеха с 1:0 до 83-ата минута на мача, но с два бързи гола след това "сините" стигнаха до обрат.

"Това беше много жестоко поражение. През първото полувреме имаше много положителни моменти и беше ясно какво се опитваме да постигнем. Но начинът, по който допуснахме гол, е разочароващ. Не е нужно дори да обяснявам причините за разочарованието", заяви испанецът след поражението.

"Реагирахме правилно, играхме правилно, но е трудно да доминираме през целия мач срещу такъв отбор. Започнахме да се защитаваме твърде дълбоко и физическата ни готовност не отговаря на нивото на Челси в това отношение. Трябва да увеличим продължителността на такива сегменти, особено срещу топклубовете. Индивидуалните грешки могат да ни костват победата, но не мога да се оплача от работата на играчите, отношението им към работата и реализацията на това, което тренирахме", допълни младият треньор. А какво обяви той с идването си, че иска от футболистите вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички