Мениджърът на Челси не знае дали Игуаин е близо до трансфер


Мениджърът на Челси не знае дали Игуаин е близо до трансфер
Снимка: Getty Images/Gulliver

1298 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари сподели, че не е наясно с това кой ще пристигне в отбора и дали има прогрес в преговорите с Гонсало Игуаин. За него е важно да бъде концентриран върху мачовете, а не върху трансферите.

"Аз говорих с директора Марина Грановская преди две седмици и тя знае моето мнение за това как трябва да подобрим отбора. След това реших да се фокусирам изцяло върху представянето на отбора на терена, в мачовете и в тренировъчния процес. Аз съм спокоен и уверен, защото знам, че Марина работи много здраво, но не знам нищо относно нашите ходове на трансферния пазар, защото искам да съм фокусиран върху мачовете на отбора, а не върху трансферите", заяви специалистът.

За лондончани е много важно да привлекат нападател, тъй като Алваро Мората и Оливие Жиру не са в достатъчно добра форма и не показват, каквото се изисква от тях. "За Мората моментът е много труден, но е нормално, когато един футболист се намира на трансферния пазар през януари. Алваро е на мое разположение за мача срещу Арсенал. Не знам дали това ще бъде неговият последен мач. Не искам да говоря с Хъдсън-Одой за нещо, на което не мога да намеря решение. Аз съм много щастлив от неговото представяне".

В Мадрид са сигурни, че Мората вече е договорил условията с новия си клуб - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички