Мениджърът на Челси иска нов играч през януари


Мениджърът на Челси иска нов играч през януари
Снимка: Getty Images/Guliver

1293 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари разкри, че би искал "сините" да привлекат един нов играч през януарския трансферен прозорец, за да могат да са конкурентни на лидера в класирането Манчестър Сити.

Тази вечер от 19:30 часа българско време лондончани приемат "гражданите" на "Стамфорд Бридж", като при загуба ще се озоват на 13 точки зад първото място. "Най-важното е да работим и да ставаме по-добри. Трябва да вникнем в нашия стил на игра. Трябва да променим мисленето си – не защото старото ни мислене е било грешно, а защото не отговаря на новия ни стил на игра.

След като направим всичко това, може би имаме нужда и от един нов играч. Но човек не може да си мисли, че просто може да купи 11 нови играчи и няма да има проблеми. Важното е да се изгради нов начин на мислене и нов стил на игра. Трябва да достигнем до 95 процента от потенциала си. След това можем да допълним останалите пет процента с един нов играч“, коментира Сари преди днешната среща.

Междувременно мениджърът на Сити - Гуардиола - изненада много сериозно с оценка на собствения си тим преди сблъсъка с Челси - ето какво каза!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички