Маурицио Сари: Знам, че Азар иска да напусне и го разбирам


Маурицио Сари: Знам, че Азар иска да напусне и го разбирам
Снимка: Getty Images/Gulliver

1721 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари също потвърди, че голямата звезда на тима - Еден Азар, иска да си тръгне и разбира решението му. В сряда вечер "сините" спечелиха по категоричен начин финала на Лига Европа срещу Арсенал с 4:1.

"Еден Азар е невероятен футболист. Отнеми два-три месеца да разбера що за човек е и едва сега виждам каква личност е. Знам, че иска да си тръгне и разбирам решението му", каза Сари. Самият Азар също призна, че това е било неговото "чао" с лондончани.

Сари е спряган за наследник на Масимилиано Алегри в Ювентус, но след финала подчерта, че му харесва в Челси и във Висшата лига. "Аз съм голям късметлия да бъда на финал с Челси. Смятам, че за такъв кратък период начело на отбора постигнахме много. Дали оставам в Челси? Трябва да поговоря с ръководството и да разберем дали можем да си бъдем взаимно полезни. Щастлив съм тук, харесвам Висшата лига, но след края на всеки сезон трябва да се направи равносметка. Мисля, че заслужавам да остана начело на отбора, но само моето мнение в случая не е решаващо".

Триумфът на Челси пък донесе първи трофей на Маурицио Сари - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички