Марез: Загубих две години от кариерата си, докато бях в Лестър

Играчът на Манчестър Сити Рияд Марез направи признание, което едва ли ще се хареса на феновете на бившия му отбор Лестър. Алжирецът смята, че е загубил две години от кариерата си, докато е бил при "лисиците", защото е трябвало да играе в отбор на по-високо ниво.

"След годината, в която спечелихме титлата, ако бях в топ отбор, нещата щяха да стоят по различен начин. За мен е очевидно, че загубих две години на най-високо ниво. Загубих две години! Защото вместо да отида в Сити на 27, можех да съм там на 24 или 25. Лестър ме задържа. От клуба не ме пуснаха и ми казаха, че не мога да отида" - заяви 28-годишният атакуващ футболист.

Компани: Ние се борим с историята без победа на "Анфийлд", а Ливърпул - 30 години без титла

Легендата и доскорошен играч на Манчестър Сити - Венсан Компани, говори относно съперничеството между Ливърпул и "гражданите". Белгиецът също смя...

Марез призна още, че през лятото на 2016-та година е бил изключително близо до преминаване в Арсенал, но нещата пропаднали, което го ядосало. Именно "топчиите" се изправиха срещу бившия тим на алжиреца - Лестър. "Лисиците" излязоха на 2-ро място и задълбочиха кризата в Арсенал. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!