Манчестър Юнайтед се изложи на "Олд Трафорд" за нова издънка във Висшата лига


Манчестър Юнайтед се изложи на "Олд Трафорд" за нова издънка във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2697 0

Отборът на Манчестър Юнайтед допусна нова грешна стъпка във Висшата лига. "Червените дяволи" завършиха наравно 2:2 с Астън Вила на "Олд Трафорд" в мач от 14-ия кръг на Премиършип. Двубоят премина през няколко обрата, но в крайна сметка гостите отмъкнаха своето от "Театъра на мечтите".

Още в 11-ата минута гостите от Бирмингам шокираха "Олд Трафорд" и поведоха в резултата. Джак Грийлиш проби по левия фланг и нахлу навътре към наказателното поле, отправяйки безпощаден удар в горния ляв ъгъл на вратата, пазена от Давид Де Хеа. До края на частта Юнайтед имаше отговор и той дойде след центриране и удар с глава на Рашфорд, който срещна гредата, за да се отбие в тялото на вратаря Хийтън, а попадението бе записано като автогол.

През втората част "дяволите" стигнаха до пълен обрат след гол на Виктор Линдельоф с глава в 64-ата минута след ново центриране, този път от страна на Фред. Само две минути по-късно обаче Вила отново изравни резултата, след като цялата отбрана на Юнайтед "проспа" подаване зад гърба си, което бе отлично засечено от защитника Тайрън Мингс. С това приключи и головото шоу на "Олд Трафорд" за деня.

По този начин Манчестър Юнайтед се изкачи до девето място в първенството с актив от 18 точки, но остава на цели осем от топ 4. Астън Вила пък е на 15-о място с 15 пункта. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички