Манчестър Юнайтед продава Рууни - вижте цената му


Манчестър Юнайтед продава Рууни - вижте цената му

4015 0

Дните на Уейн Рууни на "Олд Трафорд" изглеждат преброени. Преквалифицираният като халф нападател се оказа ненужен в Манчестър Юнайтед, като се очаква да бъде закотвен на пейката заради слабите си изяви от началото на сезона. Ръководството на тима пък ще се опита да се отърве от сериозната му заплата, която от следващия сезон ще е 300 хиляди паунда седмично, пише Mirror.

Ед Уудуърд и компания са фиксирали цената на Уаза на 26 милиона паунда - парите, които трябва да му бъдат изплатени до края на неговия контракт. Интересът към него е висок, като клубове от САЩ и Китай са готови да платят исканата сума, независимо дали през зимата или през следващото лято.

РУУНИ МОЖЕ ДА СЪЖИВИ КАРИЕРАТА СИ, НО В ДРУГ АНГЛИЙСКИ ГРАНД

Настоящият сезон за Рууни е може би най-слабият в неговата кариера. Той загуби титулярното си място при Жозе Моуриньо след серия от слаби изяви в халфовата линия, а дори за Англия той вече не е първи избор - нито в нападение, нито в полузащитата.

Въпреки това е рано английският национал да бъде отписван. Много специалисти смятат, че Рууни има нужда от смяна на обстановката, но обезателно трябва да остане в Европа заради класата, която все още притежава. Нападателят все още е едва на 30 години и не са малко хората, които вярват, че той все още може да играе на най-високо равнище.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички