Манчестър Юнайтед надцаква Барселона за един от най-добрите нападатели в света


Манчестър Юнайтед надцаква Барселона за един от най-добрите нападатели в света
Снимка: Getty Images/Gulliver

10109 0

Манчестър Юнайтед вече чака с нетърпение зимния трансферен прозорец, след като от началото на сезона се представя меко казано зле. "Червените дяволи" ще търсят да се подсилят най-вече в атака, като двама играчи оглавяват трансферния списък. Това са Лаутаро Мартинес от Интер и Ерлинг Холанд от РБ Залцбург.

И за двамата обаче ще срещнат голяма конкуренция, като Мартинес е свързван сериозно с преминаване в Барселона. Испанският шампион иска да го вземе за заместник на Луис Суарес. Очаква се той да струва около 90 млн. паунда на Юнайтед, ако изобщо се преборят с каталунците. Мартинес впечатлява с изявите си през настоящия сезон, като в последния двубой на "нерадзурите" срещу Борусия Дортмунд вкара първия гол в мача.

Припомняме, че пък  Холанд е бил предложен на Жозе Моуриньо, докато беше мениджър на тима, но португалецът е отказал да вземе младия играч. Човекът, предложил Холанд на "червените дяволи", е настоящият им мениджър Оле Гунар Сослкяер. Той работи с нападателя в норвежкия Мьолде и, виждайки качествата му, го е предложил на бившия си клуб. Моуриньо не се е възползвал. В момента интерес към него има и Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички