Манчестър Юнайтед изолирал сър Алекс заради негово предложение за нов мениджър


Манчестър Юнайтед изолирал сър Алекс заради негово предложение за нов мениджър
Снимка: Getty Images/Guliver

5929 0

Въпреки че от началото сър Алекс Фъргюсън, бе много близо до мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, то в последно време нещата се промениха. Легендарният мениджър е далеч от отбора, а причината е, че е настоявал Маурисио Почетино да получи мениджърския пост в "червените дяволи".

Фъргюсън има голямо влияние на „Олд Трафорд”, но според Daily Mail, шотландецът напоследък се чувства изолиран от изпълнителния вицепрезидент Ед Удуърд. Според изданието, Алекс Фъргюсън е обяснил, че мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е трябвало да поеме клуба след уволнението на Жозе Моуриньо през декември.

Това не е първият път, в който Фъргюсън настоява за привличането на Почетино, като няколко пъти е настоявал пред шефовете на клуба именно той да поем кормилото в Юнайтед. Въпреки че Фъргюсън е разочарован от случващото се, той не би си позволил публично да критикува клуба.

Допълва се още, че отношенията между Фъргюсън и Солскяер изобощо не са толкова добри, каквито се представят публично и сега шотландецът разчита на бившата си дясна ръка Майк Фелан, който е асистент на Оле Гунар Солскяер, да получава информация от клуба.

А с коя звезда от Ла лига преговаря Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички