Манчестър Сити загуби още един от футболистите си до края на годината


Манчестър Сити загуби още един от футболистите си до края на годината
Снимка: Guliver/GettyImages

1167 0

Футболистът на Манчестър Сити Давид Силва ще пропусне следващите три седмици, след като стана ясно, че има травма на подколянното сухожилие, получена по време на мача с Челси през уикенда. По този начин ще пропусне последното домакинство на "гражданите" от група "F" в Шампионска лига срещу Хофенхайм. Освен него аут са Кевин Де Бройне, Данило, Серхио Агуеро, Бенжамен Менди и Клаудио Браво в лазарета.

"Давид няма да е на разположение за няколко седмици. В последния мач той бе заменен, не е нещо сериозно, но ще пропусне няколко седмици", заяви Гуардиола на пресконференция преди срещата с Хофенхайм.

"Кевин и Данило също са аут, а Агуеро все още не е готов. Той обаче има шанс да се възстанови до събота, когато играем с Евертън", добави каталунският специалист, който най-вероятно ще даде почивка на голяма част от титулярите си в сряда, тъй като Сити вече си осигури класиране на осминафиналите.

Манчестър Сити от друга страна е въвлечен в огромен скандал в Шампионска лига - ето какви може да са последствията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички