Ман Юнайтед се спря само на едно име за нов треньор, вадят £40 млн. за него


Ман Юнайтед се спря само на едно име за нов треньор, вадят £40 млн. за него
Снимка: Getty Images/Guliver

3525 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще се опита да склони настоящия мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино да поеме треньорската роля на "Олд Трафорд", твърди днешното издание на "The Sun".

"Червените дяволи" са се спряли на едно единствено име за нов треньор, като смятат, че единствено аржентинският специалист може да изведе отбора напред. Ръководството на "червените" са готови да предложат 40 млн. паунда за идването на Почетино.

Тимът от Манчестър се намира в тежка ситуация, като отборът се намира в серия от четири поредни мача без победа в първенството, което им отрежда осмо място в класирането. Бъдещето на настояшия селекционер Жозе Моуриньо е под въпрос, а Почетино е считан за идеалният вариант за треньор на "Олд Трафорд".

Аржентинецът е в състава на "шпорите" от 2014 година, като успя да наложи своята философия през последните години и да изведе отбора до все по-добри резултати. По-рано през годината Почетино бе свързван и с треньорския пост в тима на Реал Мадрид, но тогава той отхвърли възможността да напусне Тотнъм.

Междувременно Висшата лига посрещна ново име сред треньорите. Вижте кой е новият мениджър на Острова в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички