Лукаку е разочарован от Юнайтед, обвини ги в ужасен акт срещу него


Лукаку е разочарован от Юнайтед, обвини ги в ужасен акт срещу него
Снимка: Getty Images/Guliver

2634 0

Новият нападател на Интер Ромелу Лукаку отправи остри критики към бившия си клуб Манчестър Юнайтед, заявявайки, че ръководството на "червените дяволи" не го е защитило от нападките в пресата и дори е пускало слухове към медиите за него. Белгийският национал изкара два сезона на "Олд Трафорд", в които отбеляза 42 гола в 96 мача, но това лято се раздели с клуба и премина в Интер.

"Казаха се много неща и те не ме защитиха. Имаше много слухове за мен и никой не ги отрече. Няколко седмици чаках някой от клуба да излезе и да спре слуховете, но това не се случи. След това говорихме и им казах, че е по-добре да се разделим. Когато не защитаваш някого, се появяват всички тези слухове. Просто исках от тях да кажат: "Ром остава и ще се бори за мястото си". Но това не се случи нито веднъж за 4-5 месеца. Аз искам да се боря за позицията си, но някъде, където ме искат", сподели Лукаку.

"Когато си щастлив, намираш начин, няма значение дали си на пейката, или си титуляр. Но никой не ми каза, че ситуацията е такава, няколко седмици гледах всички тези неща, които излизаха по медиите. Кой пускаше тези неща на медиите? Не бях аз. Не беше и агентът ми. Ние не сме глупави. Те си мислят, че сме глупави, но не е така, знаем кой пуска слуховете на медиите. Казах им, че не можем да работим така, по-добре да се разделим", допълни нападателят. А какво каза за него след трансфера треньорът на Интер - Антонио Конте, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички