Луис Суарес проговори за проваления трансфер в Арсенал и каква е причината за това


Луис Суарес проговори за проваления трансфер в Арсенал и каква е причината за това
Снимка: Getty Images/Guliver

4155 0

Звездата на Барселона Луис Суарес проговори за проваления си трансфер в Арсенал през 2013 година. Тогава Ливърпул искаше сума от 40 милиона паунда, за да се раздели с уругваеца, а от "Емирейтс" предложиха 40 милиона и един паунд, което обиди ръководството, а по-късно и сделката пропадна.

"Класирахме се за Лига Европа, но сезонът приключи зле. Имаше оферта от Арсенал, а аз щях да отида там насила. Тогава Стиви (Стивън Джерард - б.р.) дойде при мен и ми каза: Обещавам ти, че ако останеш тази година, догодина ще отидеш в Байерн, Барселона, Реал Мадрид - където поискаш. Остани тази година, в Арсенал няма да станеш по-добър. 

Това бе и последният разговор по темата. Обадих се на агента ми и му казах, че съм взел решението си и оставам в Ливърпул. 

ХЕНДЕРСЪН НАРУШИЛ ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРАВИЛА НА КЛОП

Това, което ме убеди, бяха думите на Стиви. Те дойдоха от човек, който го  беше грижа за мен, който искаше най-доброто за мен, който ме видя да страдам и ме видя тъжен. Това бяха думи от истински капитан, които в този момент много натежаха и много ми помогнаха. Всичко останало, както казват, е история", споделя Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички