Sky Sports: Джерард привлече в състава си един от вечните голмайстори на Висшата лига


Sky Sports: Джерард привлече в състава си един от вечните голмайстори на Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2321 0

Тимът на Глазгоу Рейнджърс е стигнал до споразумение с английския Борнемут за нападателя Джърмейн Дефоу, твърди "Sky Sports", като се позовава на свои източници. Дългогодишният английски национал ще премине в състава на Стивън Джерард за период от 18 месеца - преотстъпен под наем от тима на "черешките".

Борнемут разполага с две опции да си върне преждевременно нападателя - през идното лято, както и през януари 2020 година, посочва още "Sky Sports". 36-годишният нападател, който попада сред 10-те най-резултатни играчи в историята на Висшата лига, ще подсили тима на Рейнджърс, който води ожесточена битка за титлата в Шотландия със състава на Селтик.

Дефоу няма нито един мач на сметката си през настоящия сезон за "черешките" и именно това е причината той да бъде преотстъпен в Шотландия, където да получи възможност за повече изява по футболните терени. Англичанинът се присъедини към Борнемут през 2017 година. Той бе дългогодишен футболист на Тотнъм, а освен това е преминал през съставите на Съндерланд, Портсмут и Уест Хям.

Междувременно мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино намекна, че една от големите звезди на "шпорите" може да напусне отбора. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички