Ливърпул привлича един от голмайсторите в Европа за смешна сума


Ливърпул привлича един от голмайсторите в Европа за смешна сума
Снимка: Guliver/GettyImages

6337 0

Ръководството на Ливърпул се подготвя да отправи оферта за нападателя на Ред Бул Лайпциг Тимо Вернер, ако голмайсторът отхвърли последното предложение на немския тим за удължаване на контракта му, твърди английското издание "Metro", позовавайки се на немски източници.

22-годишният нападател е сред най-големите таланти в Германия, като вече има 11 гола през сезона, заемайки третото място при голмайсторите в Бундеслигата. Ръководството на Лайпциг се надява да задържи стрелеца за по-дълго, но към настоящия момент той не подновява контракта си, който изтича през лятото на 2020-а. Именно заради това "червените" могат да се сдобият с Вернер за далеч по-ниска сума - 36 млн. паунда.

Вернер иска да направи следващата крачка в своята кариера, като не го удовлетворява четвъртото място на отбора му в шампионата, и иска да премине на "Анфийлд", където мърсисайдци се радват на едни от най-успешните си дни в последните години.

"Манчестър Юнайтед и Ливърпул бяха отборите, които гледах сравнително често в Англия. Те бяха двата отбора, за които мога да кажа, че съм техен почитател, тъй като те имат невероятна история. В Ливърпул "Анфийлд" и атмосферата е невероятна, но ако трябва да избирам съм повече за Ман Юнайтед, отколкото за Ливърпул", сподели Вернер в по-ранен етап пред "FourFourTwo".

Междувременно стана ясно, че има вероятност бившият играч на Ливърпул Филипе Коутиньо да се завърне във Висшата лига. Повече подробности може да откриете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички