Ливърпул даде "зелена светлина" за трансфер на нападател, отбори на Острова се ослушват


Ливърпул даде "зелена светлина" за трансфер на нападател, отбори на Острова се ослушват
Снимка: Getty Images/Guliver

1660 0

Ръководството на Ливърпул обмисля да изпрати под наем в друг отбор своя нападател Доминик Соланке, твърди английското издание "The Sun". Младият нападател не получава достатъчно игрово време, което е накарало ръководството на "червените" да обмисли подобно действие. 

Мърсисайдци предпочитат да се разделят с Дивок Ориги, който също не попада в първия избор за атаката на Юрген Клоп, което да позволи на Соланке да се изкачи в състава на "червените". Въпреки това Юрген Клоп е на мнение, че не трябва да се спира развитието на англичанина, като престой под наем би било най-доброто решение.

Два английски гранда, състезаващи се във Висшата лига, вече имат интерес към нападателя, твърди още изданието. Това са съставите на Уест Хям и Кристъл Палас, като и двата отбора са позиционирани в столицата Лондон.

Соланке е юноша на Челси, като е прекарал над 10 години в Лондон. От тази гледна точка шансът "червените" да изберат някой измежду двата лондонски клуба е голям, като едва ли ще му е нужно време за допълнителна адаптация.

Междувременно, Ливърпул излезе с официално изявление дали наистина клубът се продава. По-рано през седмицата "New York Post" разкри информацията, че собственикът на "червените" Джон Хенри планира продажба на тима срещу 2 млрд. долара. Какво е становището на мърсисайдци по въпроса - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички