Легенда на Юнайтед: Райола е позор, клубът не трябва да работи повече с него

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил се изказа доста остро по адрес на футболния импресарио Мино Райола, определяйки го като позор за играта. Причината за тези нападки е Пол Погба, чийто агент е Райола. Французинът бе спряган за напускащ "Олд Трафорд" през лятото, а според Невил, именно Райло го подтиква, за да извлече голяма комисионна от трансфера му.

"Погба ясно каза, че иска да напусне. Неговият агент е позор. Манчестър Юнайтед не трябва повече да работи с него. Той няма ценностите, които има този клуб. Той ще се опита да уреди трансфер и да вземе голяма комисионна от него. Така действа. Пол е един от най-добрите играчи в света, но всяка седмица изниква нещо около него. Може би вината не е в него, но всичко това е опустошително за Манчестър Юнайтед", заяви Невил.

Манчестър Юнайтед е имал любопитен помощник за оставането на Погба

Звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба, бе близо до трансфер през това лято, като сам обяви, че е готов за ново предизвикателство. В крайна см...

"В крайна сметка, това е футболен клуб и всички трябва да вървят в една посока", допълни той. А с какво искане агентът е вбесил Барселона и ги е отказал от Матайс Де Лихт вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!