Легенда на Челси е пред завръщане в тима като треньор


Легенда на Челси е пред завръщане в тима като треньор
Снимка: Gulliver/GettyImages

2488 0

Джо Коул е в разговори с ръководството на Челси относно завръщане на "Стамфорд Бридж" като треньор на младежката формация на отбора, съобщава Sky Sports.

Според изданието "сините" са близо до договорка с 37-годишния бивш футболист на клуба. Те се надяват, че именно той ще донесе новата вълна от талант в Челси. Ако се стигне до споразумение между двете страни, това ще бъде първата треньорска дейност на Коул след отказването му по-рано през тази година – той вече има треньорски лиценз.

Коул, който се присъедини към Челси от Уест Хем през 2003, вкара 40 гола в 281 мача за седем години, прекарани на "Стамфорд Бридж", като спечели на три пъти Висшата лига, два пъти ФА Къп и игра във финала на Шампионска лига срещу Манчестър Юнайтед, който "сините" загубиха след изпълнение на дузпи. Освен за Уест Хем и Челси, бившият полузащитник игра в тимовете на Ливърпул, Астън Вила, Ковънтри и завърши кариерата си в САЩ с отбора на Тампа Бей Раудис.

От академията на Челси са произлезли футболисти като Джон Тери, Робърт Хут и Рубен Лофтъс-Чийк, като към тях се прибавят и някои треньори като настоящият на Селтик Брендън Роджърс и помощник треньора на Франк Лампард в Дарби Каунти Джоди Морис.

Една от най-горещите теми пък при лондончани в момента е дали Азар ще остане в отбора, или ще приеме трансфер. Ето какво сподели за последно белгиецът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички