Лампард за трансфера на Луис: Не искам да "показвам мускули" пред играчите си, не ми е работа


Лампард за трансфера на Луис: Не искам да "показвам мускули" пред играчите си, не ми е работа
Снимка: Getty Images/Guliver

5171 0

Новият мениджър на Челси Франк Лампард коментира изненадващия трансфер на Давид Луис. В последния ден от трансферния прозорец бразилецът премина в Арсенал за символичната сума от 8 милиона паунда.

"Мисля, че е ще е наивно, ако се явя пред играчите, за да "показвам мускули". Не ми трябва това. Правя това, което усещам за правилно. Гледам как играчите тренират, как се държат в съблекалнята, как е духът им. След това трябва да правя решения. Целта ми е да изградя състав, който изглежда така, както аз искам. 

Не казвам, че Давид не е бил част от плана ми. Но аз правя решения, които не изискват показването на сила и мощ. Всекидневно правя решения, но не искам един ден да се обърна назад и да се чудя дали взетото някога решение е било правилно или грешно", сподели Лампард преди дебюта си като мениджър на Челси.

Във вчерашния ден Лампард отново коментира напускането на Давид Луис. Какво каза тогава легендата на лондончани може да видите тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички