Лампард посочи целта пред Челси в Шампионска лига

Мениджърът на Челси Франк Лампард посочи какво е първата цел за него в Шампионска лига. А именно - прескачането на груповата фаза. Това заяви преди дебютния си мач като треньор срещу Валенсия в най-престижното клубно състезание.

„Сините" попаднаха в група „H", където техни съперници, освен „прилепите" ще бъдат Аякс и Лил. "Първата ни цел е да се класираме напред в много трудна група. Вярвам в моите играчи. Уверен съм, но също така съм наясно с опасностите пред нас", заяви Лампард.

"За мен ще бъде чест да изведа Челси като мениджър в Шампионска лига. Имал съм някои невероятни нощи в този турнир, както и някои лоши, но няма съмнение, че това е най-голямата сцена", допълни Лампард преди сблъсъка с Валенсия във вторник на „Стамфорд Бридж".

Уволнението на Моуриньо през 2007 година оставило "Стамфорд Бридж" потънал в сълзи

Няма никакво съмнение около това, че Жозе Моуриньо е един от най-великите мениджъри не само в историята на Челси, но и в света на футбола. Още в ...

А какво мнение изрази Жозе Моуриньо относно Лампард и дали той може да се превърна в успешен мениджър - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!