Къде да гледаме двубоя Манчестър Сити - Тотнъм?


Къде да гледаме двубоя Манчестър Сити - Тотнъм?
Снимка: Getty Images/Guliver

2552 0

Тази вечер предстои да се изиграе дербито на втория кръг във Висшата лига. Манчестър Сити приема отбора на Тотнъм, който през миналия сезон създаде доста главоболия на "гражданите". Срещата е от 19:30 часа.

В първия кръг "гражданите" стартираха защитата на титлата си с разгром като гост над Уест Хям. Играчите на Хосеп Гуардиола забиха пет безответни гола във вратата на "чуковете" и смело тръгнаха към върха. От своя страна Тотнъм имаше леки затруднения, след като изоставаше на почивката у дома от Астън Вила с 0:1, но стигна до обрата и пълния комплект от точки след три гола през втората част.

Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по Diema Sport 2. Маурисио Почетино няма да може да разчита в този мач на Хюн Мин Сон и Хуан Фойт, които са наказани от края на миналия сезон. Бен Дейвис и Деле Али пък ще изпуснат срещата заради травми. В игра се връща Ян Вертонген, който не игра срещу бирмингамци, тъй като не премина фитнес теста преди срещата. Хосеп Гуардиола също ще има проблеми с контузии, след като Лерой Сане няма да вземе участие в мачовете на тима в идните 7 месеца. Освен това с контузия е и крайният защитник Бенжамен Менди.

Междувременно Хосеп Гуардиола се изказа много ласкаво за отбора на Тотнъм и го нареди сред най-добрите в Европа - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички