Кристъл Палас показа, че няма намерение да продава Уан-Бисака


Кристъл Палас показа, че няма намерение да продава Уан-Бисака
Снимка: Getty Images/Guliver

1549 0

Отборът на Кристъл Палас отказа подобрено предложение от 50 млн. паунда от Манчестър Юнайтед за десния бек Аарън Уан-Бисака, съобщава Sky Sports. Според информациите първоначалната оферта е била на стойност 35 млн. паунда, като с допълнителни плащания тя може да достигне до 50.

От лондончани не са доволни с предложението, но се очаква те да склонят да продадат талантливия защитник за точно 50 млн. паунда за английския национал на Англия до 21 г. Въпреки че самият футболист иска да заиграе на „Олд Трафорд“, той все още не е подал официална молба за трансфер.

Палас, от своя страна, не иска да се разделя с играча, който изигра 39 мача през изминалия сезон, в който „орлите“ финишираха на 12-то място във Висшата лига. Настоящият му договор с лондонския клуб изтича след три години. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр иска да привлече десен бек през лятото след напускането на капитана Антонио Валенсия.

Ръководството на 20-кратните шампиони на Англия има проблем и със задържането на голямата си звезда Маркъс Рашфорд. Английският национал е пожелал гигантска заплата, като повече по темата може да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички