Кой прави по-добър сезон? Де Хеа или Кариус?


Кой прави по-добър сезон? Де Хеа или Кариус?
Снимка: Getty Images/Guliver

1386 0

В последните седмици тимът на Манчестър Юнайтед отново е подложен на сериозни критики. Грешките в състава на Оле Гунар Солскяер следват една след друга, а един от най-големите грешници е вратарят на тима Давид де Хеа.

Испанският страж все по-често допуска грешки, които водят до попадения във вратата му и така бе през уикенда. Вратарят не успя добре да изчисти шут на Антонио Рюдигер в дербито с Челси и това доведе до попадение в мрежата му. 

Днес пък бе показана статистика, която показва, че големият грешник на Ливърпул от финала в Шампионска лига миналата година Лорис Кариус, прави по-добра кампания от Де Хеа. Немският страж бе изпратен под наем в Бешикташ, но изглежда играта в Турция не му се отразява зле:

В ПОСЛЕДНИТЕ 4 МАЧА ДЕ ХЕА ИМА ТОЛКОВА ГРЕШКИ, КОЛКОТО В ПРЕДИШНИТЕ... 123

През тази кампания Де Хеа има 53 допуснати гола срещу 39 от Кариус. Срената оценка на мачовете на двамата е 6.70 срещу 6 в полза на немския вратар, който няма нито една грешка довела до гол във вратата му за сметка на Де Хеа и неговите 4. Освен това испанецът има допуснати средно 1,4 попадения в мачовете през сезона срещу 1,2 на "конкурента" му, а като допълнение стражът на Бешикташ има и една спасена дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички