Kои са фаворитите за титлата в Англия?


Kои са фаворитите за титлата в Англия?

1824 0

Английската Висша лига е най-оспорваното и трудно за спечелване първенство в света. Това го прави особено интересно и за любителите на залози.

Още преди сезона като фаворит номер 1 беше сочен отборът на Манчестър Сити и това не се е променило по никакъв начин, което е нормално, с оглед на отличното представяне на "гражданите" до този момента.

Най-сериозен прогрес в това отношение бележи Ливърпул, който непосредствено преди началото на сезона беше поставен под номер 5 по шансове за първото място в крайното класиране с коефициент 8.50.

Лестър докара колосална загуба на хазартния бизнес в цял свят

Това беше продиктувано донякъде от ужасяващата програма на мърсисайдци, която включваше двубои с Арсенал, Челси, Тотнъм, както и сблъсък с шампиона Лестър.

Лiивърпул обаче се измъкна с чест и спечели 10 точки от тежката серия в първите 5 кръга на Висшата лига и след страхотната победа над Челси с 2:1 "червените" вече са фаворит №2 за спечелването на титлата в Англия.

Коефициентът на "мърсисайдци" според водещите букмейкъри вече е 7.00, като така се изравниха с Ман Юн на своеобразното 2-ро място и изпревариха Арсенал и Челси. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички